RunAway256

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako dlho potrebuje spať normálny človek?

Deň ma 24 hodín. Je normálne, aby som vstaval ráno o 03:00 a išiesiel spať až za 21 hodín?

Deň ma 24 hodín. Je normálne, aby som vstaval ráno o 03:00 a išiesiel spať až za 21 hodín? Už aj toto je ďalší dovod, aby som si povedal, že Ja nemožem byť normálny... Celých 21 hodín som niečo robil, pocitoval som únavu, ale nechcelo sa mi ísť spať. A dnes? Dnes som unavený, zničený, a večer mám isť ešte do kina, pretože mám dve voľné vstupenky od brata, ktorý išiel do Bratislavy.


Aby sa nepovedalo, prišiel mi dneska e-mail ohľadne animátora postáv do projektu, ktorú pripravujeme s troma ľudmi. Jedná sa o blbú, krátku adventuru, aby sme si všetci vyskúšali, ako to vlastne chodí. Niečo ako team momentálne tvoria 2 grafici, Ja, ako programátor, a dúfam, že miesto prijíme aj ten animátor, aby ta hra nebola iba 2D adventúra z hráčovo pohľadu:-) Príbeh hry nie je nijak zvláštny, nesnažíme sa napodobniť Posla smrti, alebo NiBiRu. Dúfam, že v krátkej dobe začnú práce na projekte ísť tak, ako chceme:-)


Pripravujem ďalšiu akože Poviedku. Netešte sa na nič extra.

 


Denník | stály odkaz

Komentáre

  1. drzim
    palce vo vyvoji, a ak sa bude dat ta gamesa neskor niekde stiahnut, hod potom link, rada sa zahram :))
    publikované: 26.03.2006 17:22:07 | autor: eirwen (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. co je normalne?
    Ak beries statisticky priemer, tak to normalne nie je.

    Mne spat 8 hodin pripada strasna strata casu, preto spim v priemere okolo 4 az 5 hodin. Ak by som spat nemusel, tak by som nespal. Naco stracat takto zbytocne cas...
    publikované: 27.03.2006 03:24:20 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. RE:drzim
    Díky moc! Ako som uz povedal, nebude sa jednat o nic zvlastne. Proste jednoducha 2D adventura. Ide o to, ze kebyze to je na mne, ja by som zacal robit aj hned. Lenze scenar ma v ruke grafik, a ten nemá moc casu. A pre mna je zbytocne nieco rozrábať, ked nemám grafiku.
    publikované: 27.03.2006 14:41:40 | autor: RunAway256 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014